Het Zekerhuis neemt kantoor Jan Verduyn en Co uit Brugge over

Het Zekerhuis neemt kantoor Jan Verduyn en Co uit Brugge over

Het Zekerhuis neemt Advieskantoor Jan Verduyn en Co uit Brugge over.

De violen zijn gelijk gestemd, de cijfers en letters kloppen, er is een “match” en bovenal: het gevoel zit goed! Na vele tassen koffie en op het laatst een fles champagne is het officieel: Het Zekerhuis neemt Advieskantoor Jan Verduyn en Co uit Brugge over.

Op 1 januari sluit Jan zijn kantoor in het centrum van Brugge om zich vanaf dan volop in te zetten samen met ons onder de vleugels van Het Zekerhuis.

Jan is in Brugge en omstreken gekend en geroemd voor zijn kennis rond sparen en beleggen en als jurist is hij bovendien zeer vakbekwaam rond alles wat successierechten en erfbelasting betreft. Een bak vol kennis en ervaring die we hiermee kunnen toevoegen dus, wat ons huidig en toekomstig cliënteel heel erg ten goede zal komen.

Voor de huidige klanten van Jan verandert er trouwens niets: ook zijn sterk gewaardeerde en ervaren medewerker Peter komt ons team met zijn expertise vervoegen.

We zijn zeer enthousiast en verheugd deze volgende stap in de groei van Het Zekerhuis te mogen aankondigen. We heten Jan en Peter van harte welkom in ons warm Zekerhuis-team!