Klantreferenties

Benieuwd naar de mensen die kozen voor een reconstitutiekrediet via Mijn Vastgoed Pensioen?

Lees hun verhaal en de voordelen die het hen opleverde ten opzichte van een gewoon krediet.


Michèle en Thomas

- Hebben HR-kantoor en bouwfirma.
Over 4 jaar die slag slaan!

Wij zijn sinds enkele jaren beiden zelfstandige met vennootschap. We hebben perfect voor ogen welk huis in welke regio we willen kopen. Daarom hebben we laten berekenen hoeveel wij precies kunnen sparen in onze pensioenplannen en stemmen daarop de bedragen af. Op die manier weten we dat we binnen 4 jaar die investering kunnen doen. Zo sparen we fiscaal optimaal en ondertussen verzamelen we de pot die we nodig hebben. Jaar na jaar volgen we dit nauwgezet op. We kunnen al niet meer wachten! 

 
 

Hiels

- Plaatser van gietvloeren.
Kocht een alleenstaande gezinswoning in Lichtervelde.

Door Mijn Vastgoed Pensioen heb ik in 2020 een huis kunnen kopen in Lichtervelde. De grootste kosten (mijn spaarplannen VAPZ en IPT) worden door de vennootshap betaald. De schuldsaldoverzekering die ik privé betaalde bij de bank werd ook verplaatst naar de vennootschap, ook een mooie kostwinner. De enige kosten die ik privé betaal in het kader van mijn krediet zijn pensioensparen en de rente op het ontleend kapitaal. Hierdoor ben ik elke maand in staat nog een mooi bedrag te sparen ook. Deze spaarinspanning wil ik binnen enkele jaren verzilveren om een nieuwbouwwoning te kopen, zodat mijn huidige woonst kan verhuurd worden. Die huurinkomsten komen privé binnen, waardoor de rente van mijn lening goed om dragen valt. Mooie toekomstplannen dus, maar één iets is zeker: ik betaal privé een stuk minder dan voordien, mijn vennootschap doet de rest. 

 

 

Frederik

- Ondernemer in de eventsector.
Kocht op die manier zijn woning in Torhout.

Ik had reeds een pensioenpotje bijeengespaard in VAPZ en IPT. Toen ik in contact kwam met Mijn Vastgoed Pensioen was ik in staat op die manier mijn huidige woning te herfinancieren.  Wat mijn spaar-en zichtrekening is bij de bank, zijn mijn pensioenplannen voor de verzekeringsmaatschappij. Ik kon mijn spaarreserves behouden en spaar de komende 20 jaar gewoon verder in VAPZ en IPT. Zo wordt mijn lening afbetaald.  Op die manier verlicht ik privé een stuk en kan ik de kost doorschuiven naar mijn vennootschap. Betalen met netto- werd betalen met brutogelden. Heel handige oplossing!

 

Infobrochure downloaden

Vraag hier je infobrochure aan over het reconstitutiekrediet.
Je ontvangt de brochure meteen in je inbox.

"

Ik hoef mijn persoonlijk spaargeld niet te gebruiken. En ik hoef niet te wachten om te kopen of te bouwen. Want met hetzelfde kapitaal zal ik morgen waarschijnlijk niet meer dezelfde woning kunnen kopen als wat ik vandaag voor ogen heb.

 
"