Het Zekerhuis organiseert business event alternatieve verloningstechnieken

Het Zekerhuis organiseert business event alternatieve verloningstechnieken

We zijn nog aan het nagenieten …

Wat was dat, donderdagavond in Tesla Brugge …? 180 bedrijfsleiders, een inspirerende omgeving en een energieke kennismaking met wat Het Zekerhuis te bieden heeft.

De Tesla’s reden 65 keer uit voor een testrit terwijl de bubbels iedereen welkom heetten. Mattijs mocht dat nog even formeel doen en kaderde meteen het waarom van de avond: je netto-inkomen als zaakvoerder verbeteren én je rendement daarop maximaliseren. Niet toevallig is dat meteen ook het glasheldere doel van Het Zekerhuis. 

Aandelenopties zijn een slimme, alternatieve verloningsmethode om dat doel te bereiken en om zaakvoerders van vennootschappen maximaal te laten genieten van hun zuurverdiende centen. Dries Wouters bekeek de aandelenopties praktisch en fiscaal advocaat meester Thierry Lauwers bevestigde het juridische kader. 

Na een mens-versterkende pauze legde Kenny uit hoe de aandelenopties zich maandelijks vertalen in een netto-inkomen op je privérekening en hoe je dat vervolgens slim belegt in ETF’s. Fiscale en financiële optimalisatie zijn duidelijk thema’s waar bedrijfsleiders mee bezig zijn en vragen over hebben. 

De keynote door Dado Van Peteghem, een van dé Belgische AI-referenties, sloot het formele gedeelte af en opende de ogen voor opportuniteiten in deze opwindende tijden.

De enthousiaste en lovende reacties die we in het netwerkmoment erna mochten ontvangen, stemden ons blij en tevreden!  

We bedanken Jusco voor licht en klank, @Sala-d-room voor spijs en drank, Moments By Bram voor de foto's, Tesla voor de ontvangst en jullie voor de aanwezigheid. Maar vooral: bedankt aan alle medewerkers van Het Zekerhuis voor de intense voorbereiding van deze topavond!